Intresserad av styrelsearbete?

I en förening med många engagerade medlemmar är det roligare, trivsammare och billigare att bo.

Inför varje årsstämma finns det möjlighet att anmäla sitt intresse för styrelsearbete. 

Grunden i en bra förening är en fungerande styrelse

En bostadsrättsförening är en demokratisk organisation som kräver aktiva medlemmar. Du är en del av en gemensam ekonomi som går att påverka, allt som föreningen inte gör själv behöver köpas in och det påverkar månadsavgifterna. 

En välskött förening är också positivt för priset när bostadsrätten ska säljas.

Att sitta i en styrelse behöver inte vara så betungande och kräver inte en mängd specialkunskaper. De bästa kvalifikationerna är förmåga att samarbeta och social kompetens. Styrelsen ska förvalta föreningen, lösa problem och fatta beslut som om det vore ett företag. Att vara ledamot är ett förtroendeuppdrag.

Om du är intresserad av styrelsearbete är du välkommen att anmäla ditt intresse till valberedningen för 2020. Berätta lite kort om dig, vem du är och vad du gör så återkommer de till dig. 

Skicka in din intresseanmälan till: cherie.andren@gmail.com

Du kan också engagera dig i föreningen utan att vara med i styrelsen 

Kanske är du extra intresserad av utemiljö och vill skapa en innergårdsgrupp? Kanske är du väldigt engagerad i miljö och återvinning och vill arbeta mer med vårt gemensamma återvinningsrum? Kanske tycker du om sociala händelser och vill bjuda in till ett innergårds- eller terrassmingel för föreningens medlemmar? Alla uppdrag och åtaganden, stora som små är värdefulla.

Vänliga hälsningar, Styrelsen