Nu gör vi vår fastighet vårfin!

Nu när våren börjar komma på riktigt är det hög tid att vi ser över vår omgivning och gör fint på våra håll.

Styrelsen önskar att varje medlem i föreningen ser över ytorna närmast sin lägenhet

Rena brevlådor, fönster samt fönsterbänkar ut mot loftgången och i markplan (där andra personer passerar) gör en stor skillnad för helhetsintrycket och är en snabb och enkel insats för den enskilda medlemmen. Bor du nära ett entréparti eller har några extra minuter över när du ändå är i farten? Se gärna över om fönsterglaset till entrén också. 

Om alla kan hjälpas åt med ovan och bidrar med sin del får vi snabbt ett vårfint hus! 

Styrelsen arbetar med att ta in priser för att vid behov kunna göra en lite större översyn av loftgångar, glaspartier och räcken men till att så sker behöver vi hjälpas åt. Vi har även beställt en rengöring av våra sopnedkast och ytorna runt dessa samt postboxar vilket ska ske inom kort. 

I helgen kommer vi även att plantera blommor i båda delarna av vår gemensamma takterrass samt börja arbetet med att olja in vår "träcirkel" samt våra bänkar på innergården. På lördagen förbereder vi med att rengöra med såpa och vatten och på söndag fortsätter vi med oljan. Vi har två penslar och olja som kommer att stå framme mellan 09:00-20:00 så har du en timme över och ser att de inte används får du gärna fortsätta där den tidigare medlemmen avslutat!

Tillsammans skapar vi en attraktiv förening att bo i.

Vänliga hälsningar, Styrelsen